Facebook Twitter Ask fm Free page

Runningman Lover
About Links Stuff Diary

Sunday, 31 March 2013 | 07:02 | 0 Element(s)
hai....korg sihatt??diaba kat sini lebih sihatt..diba takutlah...dengan keputusan peperiksaan diba..diba dahlah bodo ..kelas ke lima... macamana nih...diba hanya berserah kpd allah sahaja... ibah ppon malas nak ulangkaji.. ibah rasa bosan.. dekat rumah takda kawann..diba macam nak tidur sepanjang hari.. ibah memang malas.kahkahkahkahkah...ibah suka blogging sebab diba boleh simpan rahsia kat sini..sini sunyii 
memang besttttttttt
Friday, 29 March 2013 | 18:07 | 0 Element(s)
harini diba nak  cerita pasal face ke twitter ke blog lagi bestt... bagi korang apa??bagi diba yagng 1.facebook  yg 2.blog dan yg 3. twitter.... hahahah diba bukan nak kutuk2 twitter sebab bukan diba pon yg buat....... korg piljlah mana yg korg sukaa..... diba memang pilih fb sebab ramai kawannnn..
:)
Monday, 25 March 2013 | 23:40 | 0 Element(s)
nampak tittle kat atas?? cantik tak blog mukee baru dibaa? kalau tak cantik takpe....:( dibaa penat2 buat korg kata tak cantikk.. takpe tak nak kawann.. heheh lagipon dibaa tak paksaa...
diba kan tak cantik macam perempuan2 di luar sana...
tapi hanya seotg saja yg kata diba cantik iaitu umi dibaa.. thanks umi sebab cakap ibah cantikk!!!
diba cemburu lah sebab pakwe dibaa dekat sangat dengan perempuan!!
sedeyhh!! diba mengucap... tolong doakan cinta kitaorg berkekalan ehh!!!
Tuesday, 19 March 2013 | 17:01 | 0 Element(s)
harini diba nak ceritakan pasal diba gaduh ngan budak satu bas ngan diba...
semua org gelar dia AINA MANGKOK. diba memang benci dia seumur hidup diaa....
semalammm dia kata wei kau kata nak face to face ngan aku?kenapa kecut taknak bangun??
diba kata"aku bukan kecut aku tak takut pon ngan kau...kau bukan tuhan aku yg suruh aku takutkan kau...
kalau aku bangun, aku tumbuk kau nanti kau mengadu kat keluarga kau pastu nenek kau saound satu bas...
ingat kau kaya baguslahh??ingat weyh kalau kau mamos harta yg kaya tuh bukan b11oleh masuk kubur ponnn kawan dia kata kat diba"SEMBANGLAH"DIBA KATA "kepala hotak jimbit kau
Tuesday, 12 March 2013 | 18:28 | 0 Element(s)
seperti biasa jawab salam duluu....korg sihat diba sihat jah kat siniii.. diba rasa bad mood harini sabab ada org curi hati dibaaa dan diba macam tak tahu nak wat apa dahh.. AWAKKK,,, BOLEH PULANGKAN HATI SAYA KEJAP TAK KALAU HATI SAYA TAKDA MACAMANA SAYA NAK HIDUPPP LAGY2 KALAU TAKDAK AWAKKKK!
SAYA CINTAKAN AWAAKKKK!
Saturday, 12 January 2013 | 17:59 | 0 Element(s)
hey hey hey
nak cerita pasal sekolah baru 
smk banting namanya .
aku suka sekolah tuh. sebab sekolah tuh sekolah budak2 pandai  ecechhh 
kalau sekolah td  budak budaknya sosial 
kalau budak bb budak yg paling perasan macho dan gedik  kay..
hahahah tapi i like it
pakwe baru aku pon adew (baru kew)'aku ada lagi perasaan cinta dia kat hati aku.

  
 nih lencana aku 
cantikkan  
 
| 06:13 | 0 Element(s)
hye hye hye
aku teringin sangat nak pergi kota paris ngan pakwe 
eceheh aku mana lah ada pakwe kan
korang mesti adew..
jelly tau :( hahah aku suka kat seseorang 
its normal bukan? kawan aku kata pilihlah org laen dia dah lah hitam tak ensem pulak tuh. kay fine aku nih pelik. aku suka seseorang yang tak gilakan macho kay daripada kau minat org yg hot stuff gila org ramai x ceburu kikiiki
     



Welcome


Replace with your own cute word here.
Tagboard

Put your cbox code here. width 250

Credits

Template by : YupDiela
Others : A C E